HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Provencei csike

2011.12.10. 21:04 | b_andras | Szólj hozzá!

Hozzávalók:
4-6 db csirkecomb vagy mell,
1 csomag KOTÁNYI Provance fűszerkeverék,
25 dkg vöröshagyma,
2 evőkanál paradicsompüré,
2,5 dl fehérbor,
fokhagyma,
só,
bors,
olaj.

Elkészítés:
Az előkészitett csirkét sózzuk, borsozzuk, forró olajban süssük barnára és tegyük egy tálba. Vöröshagymát vágjuk csikokra és piritsuk meg az olajban. Adjuk hozzá a paradicsompürét, a szétnyomott fokhagymát, a bort és 2 dl vizet. Rövid ideig főzzük majd öntsük a csirkére, szórjunk rá a fűszerkeverékből (kb a felét), tegyük vissza a serpenyőbe és fedő alatt pároljuk készre.

Címkék: csirke francia hús

A bejegyzés trackback címe:

https://fulekikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr63454234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása