Hozzávalók:
32 dkg kukoricadara,
20 dkg juhtúró,
8 dkg margarin,
1 dl tejföl,
8 dl víz, só
Elkészítés:
A vizet feltesszük forrni, enyhén megsózzuk. Amikor forr, folytonos kavargatás mellett beleszórjuk a kukoricadarát, és nem túl keményre fozzük. Fozomargarinnal kikenünk egy tuzálló tálat, és felváltva belerétegezzük a puliszkát és a túrót. Betesszük a sütobe annyi idore, amíg a túró megolvad. Tejföllel tálaljuk. Adhatjuk ráütött tükörtojással is.
Elkészítési ido: 25 perc
Egy adag: 1530 kJ/366 kcal
Ajánlott ital: száraz fehérbor
Jó étvágyat: Péter
Juhtúrós puliszka
2011.12.10. 20:59 | b_andras | Szólj hozzá!
Címkék: puliszka juhtúró
A bejegyzés trackback címe:
https://fulekikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr453454216
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.