HTML

Naptár

november 2025
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Juhtúrós puliszka

2011.12.10. 20:59 | b_andras | Szólj hozzá!

Hozzávalók:
32 dkg kukoricadara,
20 dkg juhtúró,
8 dkg margarin,
1 dl tejföl,
8 dl víz, só

Elkészítés:
A vizet feltesszük forrni, enyhén megsózzuk. Amikor forr, folytonos kavargatás mellett beleszórjuk a kukoricadarát, és nem túl keményre fozzük. Fozomargarinnal kikenünk egy tuzálló tálat, és felváltva belerétegezzük a puliszkát és a túrót. Betesszük a sütobe annyi idore, amíg a túró megolvad. Tejföllel tálaljuk. Adhatjuk ráütött tükörtojással is.
Elkészítési ido: 25 perc
Egy adag: 1530 kJ/366 kcal
Ajánlott ital: száraz fehérbor
Jó étvágyat: Péter

Címkék: puliszka juhtúró

A bejegyzés trackback címe:

https://fulekikonyha.blog.hu/api/trackback/id/3454216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása